Nyomtatás

IX. Nemzetközi Gitárverseny

Kedves Érdeklődők!

A mesterkurzusra vagy versenyre július 22-ig lehet még jelentkezni az alábbi feltételek szerint:

Mesterkurzus:

Július 23-28-ig, ennek díja 45000 Ft, amely magába foglalja a mesterkurzust, a gitárzenekari gyakorlatot, az esti koncerteket, a szállást és a napi háromszori étkezést. A jelentkezést a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kérjük jelezni, tehát egészen július 22-ig. Emellett kérünk szépen 5000 Ft előleget átutalni a szervező Mátra Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület számlájára, melynek számlaszáma: 62700142-10062739 A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: Gitárfesztivál!

Természetesen, ha valaki nem jön végig a fesztiválra, vagy nem igényel szállást, vagy étkezést, akkor is tudjuk fogadni, értelemszerűen annyival kevesebb összeg ellenében, de az előleg átutalása akkor is szükséges. Majdan 23-án délután 15 órától, a regisztrációkor a kompenzációra sor kerül.

A regisztráció helyszíne: Mátra Honvéd Kaszinó, Gyöngyös, Fő tér 9. emelet!Gitáros verseny:

Szintén július 22-ig lehet jelentkezni.


Ugyanerre a fenti számlára lehetséges adományt is befizetni a fesztivál támogatására.
Arra kérek mindenkit, aki teheti, lehetőségeihez mérten támogassa a rendezvényt ezúton is, valamint a helyszíneken kihelyezett adománygyűjtő edényeken keresztül is.


Ha bárkinek információra van szüksége az alábbi számon érdeklődhet:
06 30/597-0306
Nagy Tibor Wyrág

 

gitverseny 2017jpg

Kik vannak jelen?

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi