Nyomtatás

VIII. Gyöngyösi Nemzetközi Gitárfesztivál

Kedves gitárbarát Közönség!

Immár VIII. alkalommal kerül(ne) megrendezésre a Gyöngyösi Nemzetközi Gitárfesztivál és Mesterkurzus 2016. július 25-30. között. Ráadásul idén gitárosversenyt is rendezünk, melynek két csodálatos és értékes mestergitár lesz a fő díja. A mostani koncertek szintén rendkívül színvonalasak lesznek: brazil, horvát, olasz, szlovén művészekkel találkozhatunk.

A költségek sajnos egyre nőnek, a források pedig egyre csökkennek, ezért idén rendhagyó módon szeretnénk kérni a kedves Közönségünk segítségét. Természetesen a koncertek most is ingyenesek lesznek, de aki teheti, bármekkora PÉNZADOMÁNNYAL nagyon sokat tudnának segíteni.

Adományaikat átutalhatják a Füzes Takarékszövetkezet Hitelintézetnél vezetett számlára. Számlaszám:62700142-10062739. Személyesen is be lehet fizetni az említett Takarékszövetkezet gyöngyösi Bugát Pál téri fiókjában ugyanerre a számlaszámra. Közleménybe kérem írják oda a nevet és azt, hogy Gitárfesztivál adomány 2016. Egyes helyszíneken személyesen is adományozhatnak.

Kedves Közönségünk! Ne hagyjuk, hogy egy nyolc éves hagyományra visszatekintő színvonalas művészeti fesztivállal szegényebb legyen Gyöngyös városa, az érdeklődő közönség és a tanulni vágyó leendő művészek!

Kérjük, aki tudja, segítse a fesztivál fennmaradását!
  Köszönettel, Nagy Tibor Wyrág szervező 

  Érdeklődni a 06 30/597-0306 számon lehet.


  gitfeszt2016.1  gitfeszt2016.2

  Kik vannak jelen?

  Oldalainkat 103 vendég és 0 tag böngészi